TECHNISCH PROBLEEM MELDEN

Meld je probleem

  Via deze pagina kunt u technische problemen aan uw woonruimte melden.

  Kies uw titel

  Wat is uw achternaam?

  Wat is uw telefoonnummer?

  Wat is uw e-mail adres?

  Wat is de straatnaam en huisnummer?

  Over het probleem
  Probeert u zo nauwkeurig mogelijk uit te leggen wat het probleem is

  Over de urgentie
  Ik loop persoonlijk gevaarMijn spullen lopen gevaarMijn woning loopt gevaarDe melding heeft te maken met een waterlekDe melding heeft te maken met open elektriciteitDe melding heeft te maken met gasMijn woongenot wordt drastisch aangetastEr is geen urgentie

  Als u foto's heeft, upload deze dan hier.


  Wij vragen u de volgende punten te lezen en te accepteren.
  Middels dit formulier geeft u een opdracht om een technisch probleem te verhelpen. Indien bij de reparatie van de schade blijkt dat de schade is voortgekomen uit foutief doen of nalaten van de huurder/ gebruiker, dan kunnen deze kosten bij u worden gedeclareerd.
  Ik heb dit begrepen en verklaar mij hiermee akkoord.

  In Nederland is de huurder aansprakelijk voor klein onderhoud. dit betekent dat het uitvoeren van werkzaamheden zonder al te grote schadepost door de huurder moeten worden gedaan. Denk hierbij aan het vervangen van lampjes, vastzetten van kranen of klinken of het vervangen van een WC bril. Indien uw melding onder klein onderhoud valt zullen de kosten bij u worden gedeclareerd. Indien u wilt weten of uw reparatie onder klein onderhoud valt, dan kunt u dit telefonisch of via een los e-mailbericht verifiëren.
  Ik heb dit begrepen en verklaar mij hiermee akkoord.

  Indien een reparatie onder uw aansprakelijkheid valt zijn de algemene voorwaarden en prijzen van Living Maastricht van toepassing. U vindt deze zaken op www.living-maastricht.com/info.

  De partij die uw technische melding zal verhelpen heeft mogelijk toegang tot uw woning nodig. Indien de melding als urgent wordt aangemeld heeft de verhuurder het recht om uw woonruimte direct te betreden. Indien de melding niet urgent is, dan zal er contact met u worden gezocht of ontvangt u minstens 48 uur van tevoren per e-mail een aankondiging van bezoek.
  Ik heb dit begrepen en verklaar mij hiermee akkoord.

  Acceptatie en versturen

  DSCF0027 kopie